Technik Special Light A55 60W E27. Hagyományos villanykörte

129Ft

A Technik bemutatja új, speciális izzóit, melyek kirívóan magas és alacsony hőmérsékleten is megállják a helyüket! Hagyományos villanykörte vásárlása

A Wolfram szálas izzók alatt a klasszikus szénszálas izzókat értjük. Habár már egyre ritkábban használjuk ezeket a fajta izzókat, mégis vannak speciális helyzetek, amikor előnyösebb őket választani. Többek között nagyon jól bírják a magasabb és alacsonyabb hőmérsékletet is, így ideálisak sütő, vagy hűtővilágításként. További előnye, hogy olcsó az előállításuk és a beszerzésük, különböző méretben és alakban lehet őket gyártani, valamint jó színvisszaadó képességgel rendelkeznek.

Ez a 60W teljesítményű, A55 alakú és E27-es foglalattal rendelkező wolfram izzó kifejezetten speciális célokra használható, olyan felépítmények környezetében, ahol a környezeti hőmérséklet extrém (-20°C alatti, vagy +50°C feletti). Meleg fehér, 2700 Kelvines színhőmérséklettel világít 360 fokos szögben. Színvisszaadási indexe, mint a legtöbb wolfram izzónak, az A55 -nek is kiváló, >85. A búra átlátszó üvegből készült. Tökéletesen bírja a 220-240V közötti áramingadozást.

A termék dimmelhető, vagyis fényerőssége szabályozható.