Lorin túsfürdő 1l

799Ft

Lorin krémtusfürdő Beauty care – 1l

 

Használd tusfürdő termékcsaládunkat a mindennapokban! A Lorin termékek által nem csak tiszta, de kellően hidratált is lesz bőröd zuhanyzás után. Évek óva a piacon lévő választékunkban a pezsdítő Cooling-tól kezdve a selymes Sensitive és Balance kellemes illatáig biztosan rátalálsz a kedvencedre.

 

A 100%-ban magyar tulajdonú Gironde Kft. termékei főként természetes alapanyagokból készülnek, állatkísérletek nélkül, környezettudatos technológiával. A Lorin magyarországi és kelet-európai sikere annak köszönhető, hogy a minőségi kozmetikumok és tisztítószerek ára sokak számára elérhető.

A Gironde Kft. – a Lorin gyártója – 1993-ban alakult Terpesen, Észak-Magyarországon. Célja azóta is az, hogy olyan kozmetikumokat, illetve tisztító és fertőtlenítő termékeket gyártson, amelyek minősége a nagy márkákéhoz mérhető, de az ára megfizethető marad a Magyarországon élők számára.

 

A Gironde kozmetikumait és tiszítószereit évről évre egyre többen keresik Magyarországon. Mi lehet a titka? Akik már kipróbálták a kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árukat, azok folyamatosan használják. Tudják, mert megtapasztalták, hogy a Lorin elvégzi a dolgát (tisztít, ápol), kellemes az illata, praktikus a csomagolása, és megbízható az összetétele is.

 

A Lorin kozmetikumainak és tisztítószereinek népszerűségéhez (az ára mellett) az is hozzájárul, hogy elsősorban természetes alapanyagokból készülnek.