Dr. Oetker habfixáló 10 g

150Ft

Termékleírás

Jellemzők

Tejszínhab állagának javítására

Habfixáló

Összetevők

Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341))

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez.

1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.

Tipp
Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

A rendeléseidet azonnal megkezdjük teljesíteni, akár 0 Ft ért is.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Hazai márka vagyunk, a rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki.

BOLDOGSÁG GARANCIA

24 órán belül bármilyen probléma esetén szívesen cseréljük vagy visszavásároljuk a termékedet!